S O C I A L   S T O R I E S

VERSTERK JE ONLINE AANWEZIGHEID MET ONS PROFESSIONELE SOCIAL MEDIA MANAGEMENT.

 

Stop met tijd te verspillen en zelf je social media te beheren. Maak de berekening eens wat het je kost aan tijd en hoeveel het zou opbrengen als je die uren terug in je onderneming zou kunnen steken.

 

We duiken mee in de wereld van jouw onderneming zodat we online dezelfde taal kunnen spreken. We zoeken naar het juiste doelpubliek en passen onze posts aan zodat het offline en online verhaal vlot in elkaar loopt.

 

Daarnaast kunnen we advertentiecampagnes beheren om je merkbekendheid verder te vergroten.

 


WE ZETTEN STERK IN OP PERSOONLIJKE CONTENT

MET EEN PROFESSIONELE UITSTRALING

WAT VOOR GROTE VOORDELEN ZORGT:

 


Maximale betrokkenheid

Video's zijn een bewezen manier om de betrokkenheid van je doelgroep op social media te vergroten. Door gebruik te maken van boeiende visuele content die opvalt in de nieuwsfeeds van je volgers, kan je hun aantrekken, vasthouden en aanzetten tot actie. Wij begrijpen de unieke kenmerken van verschillende social media platforms en passen onze videocontent aan om optimaal te presteren op elk kanaal.

 

Verbeterde merkherkenning

Video's bieden een uitstekende mogelijkheid om jouw merkidentiteit te versterken en je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Met ons aangepaste videomateriaal kunnen we je merkwaarden, missie en unieke eigenschappen effectief communiceren, waardoor je doelgroep een blijvende indruk krijgt en uw merk top-of-mind blijft.

 

Krachtige storytelling

Met video's kan je je verhaal op een meeslepende en boeiende manier vertellen. Of het nu gaat om het demonstreren van uw producten, het delen van klantgetuigenissen, het presenteren van uw bedrijfscultuur of het inspireren van je publiek, onze videomakers zijn experts in het creëren van pakkende en overtuigende verhalen die jouw boodschap effectief overbrengen.

 

Vergroot uw bereik

Video's hebben de potentie om viraal te gaan op social media, waardoor je bereik exponentieel kan groeien. Door deelbare en deelwaardige videocontent te produceren, vergroot je de kans dat jouw video's worden gedeeld door je volgers, waardoor jouw merk wordt blootgesteld aan nieuwe doelgroepen en je online aanwezigheid wordt vergroot.SAMENWERKING?

Kies voor een langdurige samenwerking.

We bespreken samen thema's en doelstellingen en op basis hiervan maken we contentbeelden foto en/of video's.

 

Zoeken naar je online doelgroep en met een gerichte targeting brengen we de juiste boodschappen naar buiten.

 

Jullie kunnen kiezen op welke regelmatige basis dit gebeurd vb 1x per week.

We blijven creëren en evalueren, want maandelijks kijken we waar we moeten bijsturen voor een optimaal resultaat.

 

Graag meer info over een samenwerking van je social media kanalen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. 

GYM W&S

FONDUEHUIS SINT-TRUIDEN