S O C I A L   S T O R I E S

VERSTERK JE ONLINE AANWEZIGHEID MET ONS PROFESSIONELE SOCIAL MEDIA MANAGEMENT.

 

Als ervaren foto- en videograaf begrijpen wij het belang van visuele content en effectieve marketingstrategieën. Met onze social media managementdiensten kan je je concentreren op je kernactiviteiten, terwijl wij jouw social media platforms effectief beheren.

 

Ons team creëert op maat gemaakte visuele content die perfect past bij jouw merk en doelgroep.

We plannen en plaatsen berichten op de meest relevante tijden om je bereik te vergroten en de betrokkenheid van je volgers te stimuleren.

 

Daarnaast kunnen we advertentiecampagnes beheren om je merkbekendheid verder te vergroten.

 


 

We zetten sterk in op videocontent met een professionele uitstraling wat voor grote voordelen zorgt:

 

Maximale betrokkenheid

Video's zijn een bewezen manier om de betrokkenheid van je doelgroep op social media te vergroten. Door gebruik te maken van boeiende visuele content die opvalt in de nieuwsfeeds van je volgers, kan je hun aantrekken, vasthouden en aanzetten tot actie. Wij begrijpen de unieke kenmerken van verschillende social media platforms en passen onze videocontent aan om optimaal te presteren op elk kanaal.

 

Verbeterde merkherkenning

Video's bieden een uitstekende mogelijkheid om jouw merkidentiteit te versterken en je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Met ons aangepaste videomateriaal kunnen we je merkwaarden, missie en unieke eigenschappen effectief communiceren, waardoor je doelgroep een blijvende indruk krijgt en uw merk top-of-mind blijft.

 

Krachtige storytelling

Met video's kan je je verhaal op een meeslepende en boeiende manier vertellen. Of het nu gaat om het demonstreren van uw producten, het delen van klantgetuigenissen, het presenteren van uw bedrijfscultuur of het inspireren van je publiek, onze videomakers zijn experts in het creëren van pakkende en overtuigende verhalen die jouw boodschap effectief overbrengen.

 

Vergroot uw bereik

Video's hebben de potentie om viraal te gaan op social media, waardoor je bereik exponentieel kan groeien. Door deelbare en deelwaardige videocontent te produceren, vergroot je de kans dat jouw video's worden gedeeld door je volgers, waardoor jouw merk wordt blootgesteld aan nieuwe doelgroepen en je online aanwezigheid wordt vergroot.SAMENWERKING?

Kies voor een langdurige samenwerking.

We bespreken samen thema's en doelstellingen en op basis hiervan maken we contentbeelden foto en/of video's.

 

Zoeken naar je online doelgroep en met een gerichte targeting brengen we de juiste boodschappen naar buiten.

 

Jullie kunnen kiezen op welke regelmatige basis dit gebeurd vb 1x per week.

We blijven creëren en evalueren, want maandelijks kijken we waar we moeten bijsturen voor een optimaal resultaat.

 

Wil je graag meer info voor een samenwerking van je socials media kanalen? Neem vrijblijvend contact met ons op.